Версія для друку

Кубок профспілкового комітету ДНУ з мініфутболу: вітаємо чемпіонів!

26 березня у Палаці спорту Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара розіграли Кубок профспілкового комітету серед студентських команд факультетів із мініфутболу. Переможницею змагань стала збірна команда факультету прикладної математики.

Спортивний загальноуніверситетський турнір проходив з ініціативи Об'єднаної профспілкової організації працівників освіти і науки ДНУ на чолі з головою – доцентом Євгенієм Снідою. Організаційну підтримку успішному проведенню турніру надали також завідувач кафедри фізичного виховання та спорту ДНУ Олексій Горпинич та старший викладач кафедри, директор спортивно-оздоровчого центру ДНУ Олександр Дідковський.

Позмагатися за університетську першість в улюбленому виді спорту цього разу вирішили гравці з чотирьох факультетів: факультету суспільних наук і міжнародних відносин, факультету медичних технологій діагностики та реабілітації, фізико-технічного факультету та факультету прикладної математики.

За підсумками напруженої боротьби переможницею турніру стала збірна факультету прикладної математики. За команду грали студенти: Владислав Гук (ПЗ-23у-1), Артем Погрібной (ПЗ-23-1), Нікіта Пінчук (ПЗ-23-2), Арсеній Свиридов (ПЗ-23-3), Станіслав Догонов (ПЗ-22-3) та Ігор Яценко (ПЗ-21-2).

Призові місця здобули збірні: ІІ місце – фізико-технічний факультет, ІІІ місце – факультет медичних технологій діагностики та реабілітації.

Вітаємо спортсменів – переможців і призерів Кубку профспілкового комітету ДНУ!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram