Версія для друку

Конкурс журналістських робіт на тему відновлення України та євроінтеграції

Оголошуємо про проведення конкурсу журналістських робіт на краще висвітлення теми відновлення України та євроінтеграції серед журналістів регіональних ЗМІ та місцевих видань «Відновлення України: шлях до єдності».

Конкурс проводиться в рамках проєкту «Зміцнення потенціалу місцевих і регіональних журналістів з інформування про відновлення та євроінтеграцію України», який реалізує ІСАР Єднання за фінансової підтримки Євросоюзу та Німецького фонду Маршалла США.

Метою конкурсу є підтримка та стимулювання якісного та об’єктивного журналістського висвітлення теми відновлення України та процесу її євроінтеграції.

Конкурс проводиться серед журналістів(ок), матеріали яких були розміщені у всеукраїнських, регіональних та місцевих ЗМІ усіх типів (теле- та радіокомпанії, друковані та онлайн-медіа) та форм власності (державної, комунальної, приватної) у таких номінаціях:

• Найкращий аналітичний матеріал «Зміни у фокусі». Номінація для найбільш глибокого та інформативного аналізу процесів відновлення України та/чи її євроінтеграції, який дозволяє читачам зрозуміти складні аспекти цих процесів.

• Найкращий репортаж «Об’єктивний погляд». Номінація за найбільш об’єктивний репортаж про події, зміни та досягнення в сфері відбудови України та її євроінтеграції.

• Найкращий інформаційно-аналітичний блок «Візуалізація перетворень» Відзначення за найефективніше використання графіків, інфографіки, діаграм та інших засобів візуалізації для пояснення складних процесів відбудови України та її євроінтеграції.

• Найкращий матеріал молодого журналіста «Молода акула» Відзнака за найкращий матеріал на тему відбудови/відновлення України та євроінтеграції, створений молодими журналістами до 30 років.

• Спеціальна номінація «Громадський вплив». Нагорода за матеріал, який здатний змінювати уявлення аудиторії про важливість та перспективи відбудови України та її євроінтеграції та сприяти розвитку громадянського суспільства.

Сума

Переможець конкурсу у кожній номінації отримає грошову винагороду 940 євро, еквівалентно у гривні, згідно законодавства України.

Дедлайн

Подані матеріали повинні бути супроводжені інформацією про назву ЗМІ, дату та місце публікації.

Термін прийому заявок та матеріалів для участі у конкурсі: до 12:00, 10 квітня 2024 року.

Умови

Для участі у Конкурсі необхідно надіслати на електронну скриньку media.bst@ednannia.ua із темою листа «Конкурс журналістських робіт»:

заповнену заявку на участь у Конкурсі;

заповнену згоду на обробку персональних даних;

• сам матеріал (статті, репортажі, аналітичні матеріали), аудіо- або відеозаписи (згідно вимог конкурсу).

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram