Версія для друку

Профорієнтаційна зустріч викладачів хімічного факультету з учнями КНЗ «Хіміко-екологічного ліцею» ДМР

4 березня викладачі хімічного факультету Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара провели профорієнтаційну зустріч з учнями 10-х класів Хіміко-екологічного ліцею.

До закладу середньої освіти завітали представниці кафедри харчових технологій ДНУ: завідувачка – доцентка Наталія Кондратюк й асистенти кафедри – Аліна Савченко та Ірина Гончаренко, а також представниця кафедри фізичної, органічної та неорганічної хімії ДНУ – доцентка Тетяна Денисенко.

Зустріч організовувалася відповідно до вимог безпекової ситуації. Під час заходу Наталія Кондратюк надала детальну інформацію про освітні програми своєї кафедри, презентувала спеціальність 181 Харчові технології, проаналізувавши усі переваги та особливості навчання, а ще з власного досвіду вказала перспективи діяльності в цій галузі.

Ліцеїстам було цікаво дізнатися про проведення майстеркласів провідних шеф-кухарів, можливості проходження виробничої практики на провідних підприємствах України та міжнародне стажування тощо.

Тетяна Денисенко розповіла про спеціальності хімічного спрямування: 014.06 Середня освіта (Хімія), 102 Хімія та 161 Хімічні технології та інженерія. Визначила переваги кожної спеціальності й на прикладі показала проведення лабораторних робіт в умовах онлайн-навчання.

Особливістю зустрічі став квест «Аліса в країні чудес», проведений пані Тетяною. Учні мали змогу відчути себе справжніми знавцями неорганічної хімії! Ліцеїсти взяли активну участь у квесті, виявили зацікавленість та креативність при вирішенні складних завдань із хімії.

Наприкінці наші викладачі запросили всіх охочих взяти участь у вебінарах та Днях відкритих дверей від хімічного факультету ДНУ.

Дякуємо керівництву ліцею за чудово організований та проведений захід, сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

Разом до Перемоги та професійного зростання!

Асистентка кафедри харчових технологій
Аліна Савченко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram