Версія для друку

До уваги студентів та аспірантів ДНУ! Стипендії уряду Латвії

Латвійське Державне агентство розвитку освіти оголошує про можливість отримати державні стипендії для українських студентів та аспірантів на навчання, дослідницьку діяльність та на участь у літніх школах у 2024/2025 навчальному році.

Подача заявок відкривається 1 лютого і триватиме до 1 квітня 2024 р.

Стипендії на навчання в бакалавраті та магістратурі призначаються на один навчальний рік – терміном до 10 місяців, для аспірантів – до 11 місяців.

Зверніть увагу! Усі навчальні програми англійською мовою в латвійських закладах вищої освіти не є безкоштовними. Латвійський стипендіат може використовувати стипендію на оплату навчання або на проживання та харчування, проте її розмір недостатній, щоб покрити всі витрати в Латвії.

Кандидати на отримання державної стипендії мають пройти реєстрацію на сайті Державного агентства з питань розвитку освіти Латвійської Республіки та подати всі документи онлайн. Більше інформації та форми для заповнення: https://www.viaa.gov.lv/en/latvian-state-scholarships

У разі виникнення додаткових запитань можна звертатися до старшого експерта відділу Study in Latvia Маріки Піри, scholarships@viaa.gov.lv, тел.: +37167814331.

https://studyinlatvia.lv/#

Відділ по роботі з міжнародними організаціями
та іноземними партнерами


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram