Версія для друку

Вакансія для студентів: престижна робота в підрозділі Державної прикордонної служби України

Державна прикордонна служба України пропонує працевлаштування:

Первинна посада: офіцер відділу

Соціальні гарантії: грошове забезпечення (від 30 000 грн, без урахування додаткових надбавок); щорічна оплачувана відпустка 30 календарних діб без урахування часу на дорогу; виплата грошової допомоги на оздоровлення у розмірі місячного грошового забезпечення; забезпечення житлом (для постійного проживання після 20 років служби, службовим житлом або виплата компенсації піднайому у встановлених розмірах для м.Київ (від 6000 грн до 9000 грн), обласних центрів (від 4500 грн до 6800 грн) та інших населених пунктів (від 3000 грн до 4500 грн); робочий день відповідно до розпорядку роботи при тижневій нормі 40 годин; розмір пенсії за вислугу років: 70% від відповідних сум грошового забезпечення на день звільнення; можливість виходу на пенсію при вислузі 25 календарних років та інші гарантії встановлені законодавством України.

Гарантується: присвоєння первинного військового звання «молодший лейтенант» та чергових військових звань; допомога офіцера-наставника під час становлення на посаді (до 2 років); кар’єрне зростання відповідно до отриманого досвіду та результатів роботи.

Базові вимоги: вища освіта (бакалавр, магістр), без досвіду роботи, високі інтелектуальні, моральні, ділові, емоційно-вольові, комунікативні якості, вміння працювати в команді, вільно орієнтуватися у загальнополітичних подіях у світі та Україні і вміти надавати їм аргументовану оцінку.

Умови служби: робоче місце в службовому кабінеті підрозділу, що дислокується в одному з районних або обласних центрів України. Короткочасні відрядження в пункти пропуску на державному кордоні а також в прикордонні населені пункти.

Обов’язки: робота з інформацією про ситуацію на державному кордоні та прикордонних регіонах (збір, перевірка та аналіз інформації; відпрацювання звітних документів; комунікація з населенням прикордоння, представниками влади та органів місцевого самоврядування).

Контактні дані представника: Олександр Telegram, WhatsApp: +38 095 078 81 04

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram