Версія для друку

Срібло з бадмінтону – у збірної ДНУ

Студентська збірна Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара стала срібною призеркою турніру з бадмінтону серед студентів та студенток вищої освіти Дніпропетровської області.

Шановні бадмінтоністи та бадмінтоністки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара!

Вітаємо вас із вражаючими досягненнями на турнірі з бадмінтону серед студентів та студенток вищої освіти Дніпропетровської області, який відбувся 27 та 28 листопада у спортзалі Придніпровської державної академії будівництва та архітектури. Ваші досягнення стали важливим внеском у спортивну картину нашого університету.

Велика подяка за неймовірну відданість грі команді ДНУ. До її складу увійшли: студенти факультету прикладної математики Ілля Зінченко (група ПЗ-23 м-1) і Михайло Масич (групи ПС-23 м-1) та студенти факультету фізики, електроніки та комп’ютерних систем Надія Бокачова (група КЕ-22 м-1) і Михайло Політіка (група КІ-23-1). Наша збірна пройшла шлях до фіналу, де заслужено посіла ІІ місце, поступившись тільки команді Інституту промислових та бізнес технологій Українського державного університету науки і технологій (у складі спортсменів Національної металургійної академії України).

Також хочемо висловити щирі вітання за особисті результати учасників: Михайлові Політиці – за вражаючий виступ у чоловічому одиночному розряді, де він здобув ІІ місце, а також за ІІ місце в чоловічому парному розряді – у команді з Іллею Зінченко. Надії Бокачовій висловлюємо вдячність за ІІІ місце в жіночому одиночному розряді, а обом спортсменам – Іллі Зінченку та Надії Бокачовій – за талановитість і синхронність, які принесли ІІІ місце у міксті.

Велика подяка старшій викладачці кафедри фізичного виховання та спорту ДНУ – кандидатці у майстри спорту з бадмінтону, неодноразовій чемпіонці України серед ветеранів Марії Присяжній за невтомні зусилля й відданість у розвитку бадмінтону в Дніпровському національному університеті. Під Вашим керівництвом збірна ДНУ продемонструвала вражаючий рівень майстерності. Такий успіх свідчить про велику роботу з командою, виховання справжніх спортсменів та формування спортивного духу в університетському середовищі.

Крім того, вдячні іншим тренерам і викладачам ДНУ, які допомагали у підготовці та проведенні обласного турніру. Всі разом ви продемонстрували неабияку витривалість, професіоналізм і спортивний дух. Збірна бадмінтоністів стала справжнім символом спортивної гордості ДНУ.

Бажаємо всім спортсменам Alma mater незабутніх моментів на шляху до великих спортивних вершин! І нехай спільний інтерес до спорту продовжує об'єднувати та надихати нас на нові досягнення.

Так тримати, чемпіони!


Студентка факультету систем і засобів
масової комунікації
Катерина Малишевська,
старша викладачка кафедри
фізичного виховання і спорту
Анна Лопуга


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram