Версія для друку

Нагороди кращим тенісистам ДНУ

21 листопада у Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара відбулося нагородження переможців турніру з настільного тенісу серед співробітників-членів Об’єднаної профспілкової організації працівників освіти і науки ДНУ.

Спортивний турнір, ініційований профкомом ДНУ, проходив у Палаці спорту ДНУ 20 жовтня. Тоді позмагатися за університетську першість в улюбленому виді спорту виявили бажання дев’ятеро співробітників Alma mater та Фахового коледжу ракетно-космічного машинобудування ДНУ. Серед спортсменів нашого університету, зокрема, були: ректор професор Сергій Оковитий та представники трьох факультетів – історичного, факультету суспільних наук і міжнародних відносин та факультету медичних технологій діагностики та реабілітації. А саме: доцент кафедри східноєвропейської історії голова профспілки ДНУ Євгеній Сніда, професор кафедри філософії Сергій Шевцов, доцентка кафедри фізичного виховання та спорту Тетяна Глоба й викладачі Марія Присяжна і Вячеслав Агалаков.

Із перших хвилин турніру розпочалася завзята боротьба чемпіонство та заохочувальні призи від профспілки ДНУ. Протягом турніру було чимало стрімких ігрових моментів та незабутніх яскравих вражень. Кожен влучний удар і кожна зіграна партія наближали гравців до бажаної першості.

Відтак, за результатами ефектної спортивної боротьби фаворитами університетського турніру були визнані: доцентка Тетяна Глоба – І місце, професор Сергій Шевцов – ІІ місце та викладачка Марія Присяжна – ІІІ місце.

Трійку переможців урочисто привітали ректор ДНУ Сергій Оковитий та голова Об’єднаної профспілкової організації ДНУ Євгеній Сніда. Кращим тенісистам вручили вітальні грамоти та грошову винагороду, відповідну здобутому призовому місцю: І місце – 3000 грн, ІІ місце – 2000 грн і ІІІ місце – 1000 грн.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram