Версія для друку

Зустріч зі стейхолдерами: студенти-айтівці знайомляться із компанією SoftServe

Першокурсники факультету прикладної математики побували в гостях у партнера Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара – провідної IT-компанії SoftServe.

Чергова зустріч із потенційними роботодавцями проходила у центральному дніпровському офісі, де студенти-айтівці ДНУ поспілкувалися з досвідченими колегами та дізналися про широкі можливості для фахового та особистісного розвитку в сучасній ІТ-сфері.

Найперше, для юних гостей влаштували екскурсію, під час якої показали внутрішній устрій компанії SoftServe. Так, Senior Employer Brand Manager Ксенія Соболєва ознайомила студентів ДНУ з інноваційним робочим простором фахівців з інформаційних технологій. Молоде покоління айтівців оглянуло комфортабельний open-space компанії SoftServe, спеціально облаштований для якісної та ефективної діяльності співробітників. У ньому є все: модерна робоча зона, meet-up-зона (кімнати для перемовин) і зона відпочинку (кухня, кімнати психологічного розвантаження) тощо.

Окрім того, як безпосередньо проходить робочий процес, наші студенти також більше дізналися про саму компанію SoftServe. Ксенія Соболєва, зокрема, розповіла про актуальні напрями діяльності та принципи соціальної та ековідповідальності, які сповідує компанія.

А ось загальні тенденції розвитку IT-сфери в Україні та світі й можливості стрімкого старту кар’єри в ІТ зі студентами обговорював Talent Acceleration Center Manager Тарас Ніколаєв. Для своїх молодших колег він проаналізував ринок праці сучасної ІТ-індустрії та представив додаткові освітні можливості для початківців сфери інформаційних технологій в Україні. А саме: SoftServe Academy (ІТ-Академія при Університеті SoftServe), що надає якісну освіту за низкою IT-спеціальностей – від розробки програмного забезпечення й контролю якості, до управління проєктами та бізнес-аналітики. Як підрозділ Центру Розвитку талантів SoftServe Університету SoftServe Academy пропонує початківцям в ІТ комплексні курси, програми стажування і навіть послуги сертифікації. Усі, хто тільки починає свій шлях в ІТ-галузі, завдяки цим вдалим навчальним рішенням зможуть не тільки зрозуміти специфіку роботи в ІТ, а й після завершення SoftServe Academy – упевнено знайти своє перше робоче місце.

Наразі такі можливості пройти проєктне навчання разом зі спеціалістами SoftServe є і в студентів факультету прикладної математики Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара. У якості стейхолдерів фахівці компанії пропонують нашим студентам отримати практичні навички в середовищі ІТ. До прикладу, через занурення в роботу над реальним проєктом з командою технічних експертів та менторів SoftServe, де студенти ДНУ зможуть застосувати здобуті від час навчання в університеті практичні та теоретичні навички.

Вважаємо, що такі заходи – це найкращий спосіб побачити ІТ-індустрію "зсередини" та визначити для себе шлях у цій сфері, оскільки вибір професії – це не лише вибір заняття, але і спосіб життя. Зазначимо, що Forbes визнає SoftServe одним із найкращих роботодавців в країні, що робить компанію привабливою для студентів ДНУ, які вивчають «Комп’ютерні науки» та «Інженерію програмного забезпечення», – прокоментувала нинішній офлайн офіс-тур Ксенія Соболєва.

Про компанію:

SoftServe – українська ІТ-компанія, що працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг у сфері цифрових технологій.

Компанія розробляє технологічні рішення для таких індустрій, як: охорона здоров'я, фінансові послуги, роздрібна торгівля, програмне забезпечення, енергетика, виробництво, сільське господарство, автомобільна промисловість та освіта.

Наразі є однією з найбільших компаній-розробників програмного забезпечення у Центральній і Східній Європі та найбільшою аутсорсингової компанією в Україні. Головні офіси компанії знаходяться в Остіні (штат Техас, США) та Львові (Україна). Також відкриті представництва у Києві, Дніпрі, Харкові, Чернівцях, Рівному, Івано-Франківську. Загалом у 35 офісах в 12 країнах світу працюють більше 4000 співробітників.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram