Версія для друку

Вітання ректора ДНУ з нагоди Дня студента!

Шановні студентки і студенти,
вітаю з Міжнародним днем студентів!

Ваші студентські роки припали на важку годину для України, але студентство Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара доводить свою громадянську позицію конкретними справами: донатами на ЗСУ, волонтеруванням, благодійними акціями, допомогою вимушеним переселенцям, інформаційним супротивом, щоденним сумлінним навчанням.

Серед наших студентів є Герої, які зі зброєю в руках боронять рідну землю та захищають наше право вільно жити в демократичній Україні. Щодня і щоночі протягом 632 діб вони дають всім нам можливість навчати і навчатися, займатися улюбленими справами, будувати плани на майбутнє.

Попри всі обставини воєнного часу студентство ДНУ має насичене подіями життя: проводяться майстеркласи від вітчизняних та закордонних фахівців, роботодавці запрошують до своїх офісів та підприємств, організовуються фестивалі та благодійні заходи, проходять спортивні турніри.

Щиро бажаю, щоб енергія, яку ви вкладаєте в навчання і саморозвиток, трансформувалася в досягнення, нові відкриття і незабутні враження. Щоб кожен ваш день був натхненним і продуктивним!

Залишайтеся завжди відкритими до можливостей, будьте винахідливими, сповненими терпіння та віри в свій успіх та Перемогу України.

Разом із ДНУ – до ваших висот!

Із повагою ректор Сергій ОКОВИТИЙ

Наказ №1358-с від 17.11.2023 р. про нагородження студентів

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram