Версія для друку

«Ніч молодіжної науки-2023»

10 листопада, до Всесвітнього дня науки в ім’я миру та розвитку (World Science Day for Peace and Development), відбувся VII науково-популярний захід «Ніч молодіжної науки-2023 в умовах війни» від Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України, де молоді учені презентували свої наукові здобутки.

Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара бере активну участь у цьому заході протягом багатьох років. У нинішньому заході загалом взяли участь 37 учасників із різних регіонів України. Найактивнішими серед стали молоді вчені Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара. Так, зі своїми науковими доповідями перед широкою фаховою аудиторією виступили: кандидат біологічних наук, проректор з наукової роботи Олег Маренков із доповіддю «Штучні нерестовища для відновлення популяцій риб та амфібій»; доктор філософії, м.н.с. НДЛ гідробіології, іхтіології та радіобіології НДІ біології Олег Нестеренко з доповіддю «Динаміка чисельності та біомаси сонячного окуня у Запорізькому (Дніпровському) водосховищі», а докторка філософії, м.н.с. НДЛ гідробіології, іхтіології та радіобіології НДІ біології Вікторія Курченко презентувала проєкт «Розробка лікувально-профілактичного корму для виноградного равлика».

Щиро дякуємо Раді молодих учених при Міністерстві освіти і науки України за організацію заходу «Ніч молодіжної науки-2023 в умовах війни», а учасникам – за цікаву презентацію своїх наукових здобутків і розробок.

Усі учасники були нагороджені відповідними сертифікатами.

Проректор з наукової роботи
Олег Маренков


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram