Версія для друку

Перемога у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування AUCPC 2023

30 вересня і 28 жовтня 2023 року в Україні проходили І і ІІ етапи Всеукраїнської студентської командної олімпіади з програмування AUCPC, що є складовою Міжнародної студентської командної олімпіади з програмування ICPC.

Олімпіада проводилася в дистанційному режимі. У І етапі взяли участь 632 команд вищих і середніх закладів освіти України. Школярі брали участь поза конкурсом.

Переможці ІІ етапу олімпіади AUCPC 2023 – збірна DNU_Yellow_Orange

Честь Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара захищали 10 команд: дев’ять команд факультету прикладної математики (тренери – доценти Олександр Хижа і Ганна Михальчук) та одна команда факультету фізики, електроніки та комп’ютерних систем (тренерка – доцентка Ольга Спиринцева).

За результатами І етапу перемогли і пройшли у ІІ етап Олімпіади три команди факультету прикладної математики ДНУ:

DNU_Yellow_Orange

DNU_Clubnika

DNU_ROZYMNYKI(˃ ᵕ ˂ )

Учасниками команд були: студенти М. Блажко, М. Побережний, С. Москаленко, Н. Андрушко, Д. Курбанов, Д. Хорсун, Ф. Гулієв, М. Никифоренко, М. Слюсар і тренер – доцент О. Хижа.

У ІІ етапі Олімпіади взяли участь 272 команди. Команда DNU_Yellow_Orange за результатами змагань виборола право участі у Фіналі України, що має статус 1/2 студентської Першості світу з програмування у південно-східній Європі.

До складу команди DNU_Yellow_Orange входили: студенти М. Блажко, М. Побережний, С. Москаленко та тренер – доцент О. Хижа.

Вітаємо наших студентів і їхнього тренера! Успіхів у національному фіналі!

Доцент кафедри комп'ютерних технологій
Олександр Хижа


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram