Версія для друку

Стартує «BridgeUSA» – програма обмінів для українських викладачів

«BridgeUSA: Програма обмінів для українських викладачів» оголошує про відкриття анкети для участі в програмі. Дедлайн заповнення анкет – 29 грудня 2023.

«BridgeUSA» передбачає візити українських викладачів тривалістю 1 місяць в університети США. У програмі можуть взяти участь викладачі та науковці ДНУ, які працюють у таких академічних галузях:

- вирішення конфліктів та досліджень миру,

- інженерія,

- інформаційні технології,

- ментальне здоров’я,

- педагогіка.

Детальнішу інформацію про програму, умови участі, критерії відбору, а також анкету та новини програми можна знайти на сайті Американських Рад з міжнародної освіти, які адмініструють «BridgeUSA»: https://americancouncils.org.ua/programs/bridgeusa-uafp/

Посилання на анкету для участі у конкурсі:

https://ais.americancouncils.org/BridgeUSAUAFP

«BridgeUSA Ukrainian Academic Fellows Program» здійснюється за підтримки Офісу програм обміну приватного сектору Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США. BridgeUSA UAFP спрямована на розбудову взаємозв’язків між українськими та американськими викладачами та науковцями з метою спільних досліджень, обміну педагогічним досвідом, розвитку навчальних курсів, а також публікування наукових праць.

Довготерміновою метою проєкту є допомога українським університетам у підготовці фахівців, критично необхідних для відбудови та відновлення України.

У разі запитань можна писати на скриньку програми uafp@americancouncils.org, або зателефонувати за номером +38 (044) 289 39 52.

Відділ по роботі з міжнародними організаціями
та іноземними партнерами


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram