Версія для друку

Півфінал інтелектуальної гри «Ерудит»

8 листопада Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара провів інтригуючий півфінал міжфакультетської гри «Ерудит». Інтелектуальний турнір традиційно проходив у Палаці студентів.

За статус суперінтелектуалів змагалися студентські команди з трьох факультетів: історичного, біолого-екологічного, систем і засобів масової комунікації. «Ерудит» надав гравцям прекрасну нагоду перевірити свої знання, повеселитися, заспівати культові українські хіти та ближче познайомитися один із одним.

За тим, щоб усе було чесно та справедливо, спостерігало спеціальне журі. Жодна похибка не пройшла через їхній пильний контроль.

Якщо за інші факультети грали ІІ-IV курси, то наш факультет систем і засобів масової комунікації вирішив пустити в бій свіжу кров. Наш факультет представляли лише першокурсники. І за них не соромно, була шалена інтелектуальна боротьба! – розповідає учасниця команди ФСЗМК студентка групи ЗК-23 Діана Макодай.

У результаті за набраними балами перемогла збірна історичного факультету. Представники факультету систем і засобів масової комунікації посіли почесне друге місце, а гравці з біолого-екологічного факультету – треті.

Усі команди-учасниці отримали цікавий приз від журі.

Тож не бійтеся пробувати щось нове. Приймайте можливості, які вам дають, та проводьте час із задоволенням! – радить Діана.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram