Версія для друку

Золото на DNIPRO STARS 2023

Студентка механіко-математичного факультету Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара здобула перемогу на чемпіонаті Дніпропетровської області з черлідингу та чирспорту DNIPRO STARS 2023.

4 листопада відбувся захоплюючий та надзвичайно важливий спортивний захід – відкритий Кубок Дніпропетровської області з черлідингу та чирспорту, відомий під назвою DNIPRO STARS. Цей день став справжнім святом для спортсменів та фанатів цих видів спорту.

Участь у змаганнях взяли команди з різних міст та областей України, а загальна кількість виступів перевищила 175. Змагання виявилися надзвичайно запеклими, оскільки всі учасники мріяли здобути першість та отримати заслужене визнання.

Змагання DNIPRO STARS у 2023 році мали важливі цілі та завдання: широке залучення населення до занять фізичною культурою та спортом; подальший розвиток та популяризація черлідингу та чирспорту у Дніпропетровській області; підвищення рівня майстерності спортсменів; відбір найсильніших спортсменів до складу збірної команди області для участі в міжнародних та всеукраїнських змаганнях; активізація навчально-тренувальної роботи в спортивних організаціях, а також підведення підсумків роботи в спортивних організаціях.

Із приємністю повідомляємо, що І місце в цьому змаганні здобула студентка механіко-математичного факультету Ангеліна Філіпчук. Її перемога – це результат великого таланту, безмежної праці та неймовірної відданості спорту. Вона стала справжньою зіркою цього Кубку та гордістю області.

Наші щирі вітання також тренерці збірної команди ДНУ з черлідингу – старшій викладачці кафедри фізичного виховання та спорту Анні Лопузі. Її професіоналізм і тренерський талант допомогли збірній досягти ще одної золотої перемоги та привезти гідний результат для нашого університету.

На завершення, хочемо щиро подякувати всім, хто долучився до організації спортивних змагань. Відданість та старанна праця всіх учасників і організаторів зробили Кубок Дніпропетровської області з черлідингу та чирспорту DNIPRO STARS незабутнім та успішним спортивним святом.

Вітаємо переможницю, тренерку та всіх конкурсантів, які взяли участь у цих надзвичайних змаганнях!

Студентка факультету систем і засобів
масової комунікації
Катерина Малишевська,
старша викладачка кафедри
фізичного виховання і спорту
Анна Лопуга


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram