Версія для друку

Сертифікати про проходження навчальної практики у закладах Асоціації U.C.M. Italy

31 жовтня студенти факультету економіки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара отримали сертифікати про проходження навчальної практики у закладах Асоціації U.C.M. Italy – підприємствах рекреаційної індустрії Італії. Це випускниця кафедри економіки, підприємництва та управління підприємствами Єлизавета Старосельська і студентка кафедри туристичного бізнесу та гостинності Ольга Спірова.

Заслужені сертифікати учасницям стажування особисто вручив президент Асоціації U.C.M. Italy Паоло Брешіа, зауваживши, що успіхи наших студентів багато в чому залежали від рівня володіння італійською мовою, а також від наполегливості та працьовитості.

Із вітальним словом виступила проректорка з науково-педагогічної роботи Наталія Гук, яка подякувала організаторам за можливості, які надає студентам проходження практики за кордоном. А саме: набуття відповідних компетентностей в індустрії туризму та гостинності, занурення у світ кулінарного мистецтва тощо.

Також захід відвідали деканеса факультету економіки професорка Тетяна Гринько та заступниця декана з навчальної роботи доцентка Ольга Пащенко.

У своєму виступі учасниці закордонної практики відзначили неабияку творчу зацікавленість до культури та національної кухні Італії, а також чудові можливості поспілкуватися із кухарями та рестораторами щодо обслуговування та мистецтва приготування традиційної італійської кухні. На їхню думку, це потужний, цікавий досвід, який стане в нагоді кожному фахівцю у сфері ресторанного бізнесу. Урочистий захід завершився дегустацією італійських страв, зокрема, пасти ручної роботи та десертів, які готували практиканти під керівництвом Паоло Брешіа.

Навчальна практика студентів факультету економіки в Італії організовується відповідно до угоди про співпрацю та партнерство, укладеною між Дніпровським національним університетом імені Олеся Гончара та Асоціацією U.C.M. Italy ще у жовтні 2021 року. Згідно із підписаної угодою, італійська сторона бере на себе витрати на проїзд, проживання та триразове харчування студентів протягом практики в Італії та проведення безкоштовних курсів з італійської мови. Цей проєкт покликаний допомогти всім, хто бажає зробити перші кроки в готельно-ресторанному бізнесі, отримати чудову базу для подальшого розвитку разом із відкриттям краси та смаку Південної Італії, водночас маючи змогу отримувати стипендію.

Вітаємо наших студенток та бажаємо їм нових успіхів!

Заступниця декана з навчальної роботи
Ольга Пащенко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram