Версія для друку

Гуманітарна допомога від благодійників

Сьогодні працівники університетів із тимчасово окупованих територій, релокованих на базу ДНУ, отримали гуманітарну допомогу від Благодійного фонду The Eneida Foundation та благодійної організації «Благодійний фонд “ДО ПЕРЕМОГИ”». Загалом родинам внутрішньо переміщених осіб сьогодні роздали 260 продуктових наборів.

Від початку повномасштабної війни Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара прихистив у своїх гуртожитках близько 360 співробітників і студентів зі Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля і Донбаського державного педагогічного університету із відокремленим підрозділом – Горлівським інститутом іноземних мов.

- Сьогодні зранку ми роздали 260 наборів, які містять 12 позицій харчових продуктів. Набори отримали як родини внутрішньо переміщених осіб із учбових закладів, так і студенти ДНУ, які мешкають у гуртожитках і мають статус ВПО. Дякуємо депутатці Дніпровської міської ради Аліаді Мансуровій та благодійним фондам за надану допомогу та підтримку ВПО. Це вкрай необхідно сьогодні, – говорить проректор з правових питань та розвитку Герман Петер.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram