Версія для друку

Випускник ДНУ – володар європейської премії Eyes & Ears Awards

Режисерська робота про ЗСУ випускника факультету систем та засобів масової комунікації ДНУ Станіслава Капралова отримала золоту нагороду на престижній європейській премії Eyes & Ears Awards. Ролик Join Ukrainian Defense Forces!, створений творчою командою Starlight Media, переміг у номінації Best Social Spot(s) - Non Profit-2023.

Церемонія нагородження переможців та призерів відбулася 23 жовтня в Мюнхені (Німеччина). Міжнародна премія в галузі дизайну, промо та комунікацій Eyes & Ears of Europe Awards існує вже 25 років. Щороку експерти відзначають найкращі проєкти в сфері дизайну, цифрових комунікацій, промо, кросмедійних комунікацій, крафту.

Це, як «Оскар», тільки у галузі промо, дизайну та маркетингу аудіовізуальних ЗМІ. Та, мабуть головним визнанням для нас стала подяка і відзнака від Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного, – відзначає Станіслав на своїй фейсбук-сторінці. – Цей ролик був знятий про ЗСУ за безпосередньої участі українських військових, які захищають нашу країну на «нулі». Дякую всім, завдяки кому він був створений. І особливо Захисникам, які захищають нашу незалежність і майбутнє цивілізованого світу. Продовжуємо нашу боротьбу!

Станіслав Капралов – український режисер, сценарист, продюсер, кліпмейкер – випускник спеціальності «Міжнародна інформація». Професійну кар’єру у журналістиці Станіслав розпочав ще на V курсі як ведучий новин на 34 каналі (Дніпро). Згодом Станіславу та його однокурсникові Василю Москаленку запропонували вести власний авторський тревел-проєкт «Божевільний автостоп» на «Новому каналі» (Київ).

Досвід роботи перед камерою, знання монтажу та обробки звуку допомогли амбітному та талановитому журналісту Станіславу Капралову створити у 2017 році власний короткометражний фільм. 2018 року Стрічка Sui Caedere («Місто самовбивць») визнана кращою short-драмою та здобула платинову премію на World Fest Houston Film Festival (США).

Узимку 2019 року Станіслав Капралов зняв свій перший повнометражний фільм Let It Snow («Пік страху») з голлівудськими акторами в головних ролях (Ivanna Sakhno, Alex Hafner). Фільм у жанрі трилера. Тут Станіслав одночасно виступив у ролі режисера, сценариста та співпродюсера. Цю стрічку вперше в історії України купила одна з найавторитетніших голлівудських кіностудій Lionsgate Film.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram