Версія для друку

«Битва за ВИШ»: студенти ДНУ лідирують

Представники Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара виграли перший етап студентської гри «Битва за ВИШ».

Міський міжуніверситетський турнір повернувся до Дніпра після дворічної перерви – спочатку через коронавірус, а потім початок повномасштабного вторгнення.

Традиційно ця студентська гра проводиться Молодіжною радою Дніпра за підтримки Департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради. Десятий ювілейний сезон розпочався 28 жовтня і проходив із дотриманням вимог безпеки у приміщенні Planetarium Noosphere, де облаштоване укриття.

«Битва за ВИШ» – це інтелектуальні змагання, де команди студентів конкурують за право називатися найкращим ЗВО міста. Цього року для участі в турнірі зареєструвалися 15 команд по 20 гравців у кожній. Конкурс складається з п’яти етапів у різних напрямах: від вікторини до перевірки знань із домедичної допомоги. А саме: кахут, стрільба, лазертаг, надання першої домедичної допомоги, гра в PUBG.

У першому етапі «Битви за ВИШ» вікторині Kahoot! взяли участь 52 студенти Дніпра. Гравці мали дати відповідь на 100 запитань із різних тем: «Сфери науки», «Про студентство», «Дніпро» тощо. За умовами гри для відповіді на прості запитання організатори відводили 10 секунд, а для складніших – 20 секунд. Найшвидшими та найкмітливішими у цьому виді завдань виявилися саме студенти Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара. Команда ДНУ набрала максимальну кількість балів – 6 і посіла переможне перше місце. 5 балів здобула команда НТУ «Дніпровська політехніка» (друге місце), 4 бали – у команди Університету митної справи та фінансів (третє місце).

Наступний етап гри відбудеться 1 листопада і включатиме змагання зі стрільби.

Нагородження переможців «Битви за ВИШ» відбудеться до Дня студента, 16 листопада, коли підрахують всі бали команд.

Інформаційно-аналітичне агентство
ДНУ ім. О. Гончара
Фото: пресслужба Дніпровської міської ради,
студентська рада ДНУ


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram