Версія для друку

Знайомимося з переможницею онлайн-флешмобу ДНУ!

За своїм заслуженим подарунком до інформаційно-аналітичного агентства ДНУ «УНІ-прес» завітала переможниця патріотичного онлайн-флешмобу першокурсниця Анна Бонгарь.

Студентка факультету психології та спеціальної освіти Анна Бонгарь, що навчається у групі ДС-23-1 за спеціальністю 053 Психологія, перемогла в у фотофлешмобі, влаштованому до Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України.

До державних свят співробітники ІАА «УНІ-прес» запропонували студентам, викладачам та іншим працівникам Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара об’єднатися навколо національних символів і показати красу нашого народу. Усі охочі на своїх інстаграм-акаунтах за хештегом #ДНУ_об’єднує та згадкою @dnu.info могли коротко розповісти про себе та розмістити власні світлини з національними символами чи кольорами.

Переможця патріотичного онлайн-флешмобу обирали за кількістю одержаних вподобань. Так, найбільшу кількість серед усіх учасників – 307 вподобайок від глядачів – зібрав пост першокурсниці ДНУ Анни Бонгарь.

У подарунок дівчина отримала оригінальну чашку, брендовану ювілейною символікою до 105-річчя ДНУ.

Дякуємо Анні за активність та щиру любов до Alma mater і України!

Ми поговорили із щасливою переможницею – і ось, що про себе розповіла наша студентка, що мріє стати психологинею – військовим психологом або ж психотерапевтом.

Випускниця Марганецького ліцею №7, Анна ще ученицею цікавилася психологією:

Мене приваблювають загальна психологія й різні дослідження функцій людського мозку. Навіть читаючи книжки, я завжди дуже любила розуміти, про що думає персонаж, й аналізувала причини його вчинків. Також у школі в нас був психолог, який давав нам психологічні тести із 100 запитань. Цікаво було їх вирішувати. Та тільки тепер я усвідомила, навіщо психолог пропонував нам ці тести, – аби проаналізувати наш психологічний стан і поведінку. Власне, я сама мрію допомагати людям виходити зі складного психологічного стану. Завдяки цьому їхнє ментальне здоров’я буде в нормі, – відзначає дівчина.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram