Версія для друку

Запрошуємо взяти участь у European Cybercup 2023

Cisco Networking Academy запрошує студентів, батьків та викладачів до участі у European Cybercup 2023.

Захід проводиться за підтримки Мережної академії Cisco Національного центру аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Макарова.

Приєднуйтесь до 4-тижневого навчального марафону, щоб отримати базові знання з кібербезпеки.

Пройдіть курс «Вступ до кібербезпеки» і отримайте цифровий бейдж, яким можна буде ділитися в різних соціальних мережах, таких як LinkedIn, Twitter та Facebook.

Цей курс перенесе вас у світ кібербезпеки. Ви дізнаєтесь про основи кібербезпеки, щоб захистити своє особисте цифрове життя, і дізнаєтеся про найбільші проблеми безпеки, з якими стикаються компанії, уряди та навчальні заклади. Професіонали з кібербезпеки, які можуть захистити мережу організації, користуються великим попитом.

Інструктори курсу: Світлана Антоненко – факультет прикладної математики ДНУ, Світлана Клименко – фізико-технічний факультет ДНУ, Ольга Блат, Оксана Плотніченко – Фаховий коледж ракетно-космічного машинобудування ДНУ, Марина Килимник – НЦАОМ ім. О.М. Макарова.

Старт курсу 24.10.2023, закінчення курсу 19.11.2023.

Реєстрація на курс https://skillsforall.com/course/introduction-to-cybersecurity?courseLang=uk-UA&instance_id=e25203a7-3f08-4416-a7ba-db947599a00d

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram