Версія для друку

Футбольна першість ДНУ

Міжфакультетські змагання з футболу стали справжнім святом для студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара. 16 жовтня в Палаці спорту відбулися відбіркові матчі, 17 жовтня – півфінальні та фінальні змагання, в яких взяли участь 10 студентських команд із різних факультетів. Перемогу здобули спортсмени факультету прикладної математики.

Футбол – один із найпопулярніших видів спорту в світі, який збирає тисячі глядачів на стадіонах та мільйони перед екранами телевізорів. Цей спорт не тільки розважає людей, але і має велике значення для здоров'я та фізичного розвитку. Міжфакультетські змагання з футболу – це чудова можливість для студентів виявити свої спортивні здібності, показати командний дух та позмагатися з представниками інших факультетів. Такі змагання сприяють підтримці здорового способу життя та формуванню спортивної культури серед молоді. Кожен матч – це справжнє шоу, яке не залишає байдужим нікого. Гравці забивають голи та, демонструючи всі свої найкращі навички, виконують ефектні захисні дії. А коли команда забиває переможний гол, емоції переповнюють кожного гравця та глядача. Це відчуття перемоги – неперевершене.

Організацією заходу займалася кафедра фізичного виховання та спорту. Головний суддя – директор Спортивно-оздоровчого центру ДНУ, старший викладач кафедри Олександр Дідковський, дотримуючись всіх правил олімпійської системи, забезпечив чесну гру для всіх команд.

Свої футбольні таланти випробовували команди восьми факультетів ДНУ: прикладної математики, економіки, фізики, електроніки та комп’ютерних систем, суспільних наук і міжнародних відносин, медичних технологій діагностики та реабілітації, хімічного, історичного, юридичного. За результатами матчів перемогла команда факультету прикладної математики; срібло здобула команда історичного факультету, а бронзу отримала команда факультету економіки. Вітаємо чемпіонів і призерів змагань!

Міжфакультетський турнір – це не тільки спортивні змагання, але й чудовий спосіб підтримки здорового способу життя та формування спортивної культури серед молоді. Кожен гравець та глядач може відчути себе частиною великої спортивної сім'ї й отримати багато позитивних емоцій та вражень. Задля цього в Дніпровському національному університеті невдовзі відбудуться також міжфакультетські змагання із волейболу.

Чекаємо з нетерпінням! Підтримуємо команди!

Студентка факультету систем і засобів
масової комунікації
Катерина Малишевська,
старша викладачка кафедри
фізичного виховання і спорту
Анна Лопуга


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram