Версія для друку

Пізнавальні квести до ювілею Alma mater

12 жовтня Палац студентів розпочав серію пізнавальних тематичних квестів до 105-річчя Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

Першими продемонструвати свої знання історії та сучасного життя Alma mater вирішили представники факультету економіки. Команди студентів і викладачів зійшлися в захоплюючому інтелектуальному змаганні, де виявили велику обізнаність і винахідливість, виконуючи креативні завдання організаторів.

 

Курсуючи залами Палацу, учасники загалом відвідали п’ять різних локацій. На кожній із цих тематичних станцій їм пропонувалося виконати інтерактивні завдання, де за кожну правильну відповідь нараховувалися бали. Так, у залі Музею історії ДНУ економісти пригадували життєвий і творчий шлях славетного випускника – письменника Олеся Гончара, чиє ім’я сьогодні почесно носить Дніпровський університет. Тут студенти і викладачі чи не найбільше змагалися у знанні цікавих (подекуди маловідомих) фактів із життя Олеся Терентійовича, а також у вгадуванні цитат із найвизначніших творів митця. В діловій вітальні – відповідали на запитання про інших видатних випускників ДНУ, шукали відповіді на запитання про початок функціонування рідного університету – історію заснування та розбудови його навчальних корпусів і студентського містечка. В унікальній Галереї гетьманів України учасники демонстрували знання про епоху Гетьманату. А от фізична вправність наших економістів випробовувалася на спеціальній спортивній станції. Наприкінці квесту команди мали змогу здобути додаткові бали, відповідаючи на запитання про сучасне життя Дніпровського національного університету.

У результаті всіх ігрових випробувань із перевагою в один (!) бал перемогла команда викладачів факультету економіки. Вітаємо переможців святкового квесту!

Наступними отримати такий неймовірно веселий досвід планують представники факультету психології та спеціальної освіти ДНУ.

Палац студентів гостинно запрошує пройти ювілейні квести усі інші факультети Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram