Версія для друку

Онлайн-зустріч студентів факультету економіки зі стейкхолдером Expolight Lighting Solution

Із метою покращення якості підготовки майбутніх випускників та формування фахових компетентностей факультет економіки ДНУ постійно проводиться зустрічі зі стейкхолдерами-роботодавцями. Чергова зустріч відбулася 10 жовтня із представниками компанії Expolight Lighting Solution, яка є безперечним лідером у сфері світлового дизайну в Україні та за понад 20 років реалізувала більш ніж 1500 проєктів різного рівня складності по всьому світі.

Стейкхлолдери розповіли, чим займається підприємство та які його досягнення, представили портфоліо проєктів, реалізованих у різних містах України та на світовому ринку, розкрили «магічний рецепт» успіху компанії. Крім того, представники Expolight окреслили географію поточних проєктів, зокрема у Нью-Йорку, Лондоні, Дубаї, Вільнюсі, Балі, Лісабоні тощо.

Роботодавці представили поточні вакантні посади у компанії, зокрема, помічника менеджера проєктів. Також зазначили про можливості проходження виробничої практики на підприємстві й запросили наших студентів на співбесіди.

Зустріч була цікавою та продуктивною, щиро вдячні представникам компанії Expolight Lighting Solution за приділений студентам ДНУ час і плідну співпрацю з факультетом економіки!

Онлайн-зустрічі зі стейкхолдерами вже стали традиційними на факультеті, оскільки є вкрай важливими і цікавими. Студенти виявляють неабияку зацікавленість до таких зустрічей, адже вони мають можливість дізнатися про вимоги компаній щодо фахівців з економіки, на що потрібно звернути увагу під час навчання, які soft та hard skills потрібно розвивати, щоб стати провідним фахівцем у своїй сфері тощо.

Заступниця декана з навчальної роботи
Ольга Пащенко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram