Версія для друку

Знайомство майбутніх фахівців з інформаційних технологій зі стейкхолдерами

10 жовтня студенти факультету фізики, електроніки та комп’ютерних наук завітали до партнера Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара – провідної української ІТ-компанії SoftServe.

У дніпровський офіс студентів ДНУ гостинно запросили Senior Employer Brand Manager Ксенія Соболєва та Talent Acceleration Center Manager Тарас Ніколаєв.

Вихованці кафедр комп’ютерних наук та інформаційних технологій, телекомунікаційних систем та мереж, електронних обчислювальних машин і прикладної радіофізики, електроніки та наноматеріалів радо оглянули сучасний офіс компанії. На власні очі побачили, в яких комфортних умовах працюють співробітники SoftServe, як облаштовані перемовні майданчики та зони відпочинку.

Спілкуючись зі своїми колегами, студенти ДНУ багато дізналися про компанію SoftServe, напрями її діяльності та цікаві можливості, що відкриваються студентам, які тільки розпочинають свій шлях в ІТ-індустрії. Наприклад, наші студенти почули про ІТ-Академію при Університеті SoftServe (SoftServe Academy), що пропонує широку низку спеціальностей, пов’язаних з ІТ – від розробки програмного забезпечення і контролю якості, до управління проєктами та бізнес-аналітики.

Окремо співробітники SoftServe розказали студентам про соціальну відповідальність їхньої компанії. А саме: як ця відома ІТ-корпорація дбає про своїх співробітників, піклується про довкілля та працює на Україну. До слова, лише нещодавно 30 співробітників здали 13 літрів крові для наших поранених військових та цивільних.

Загалом, екскурсія для студентів виявилася дуже цікавою та мотиваційною – такою, що спонукає до власного розвитку в ІТ, показує перспективи майбутнього. Тож подібні партнерські заходи і надалі регулярно відбуватимуться на нашому факультеті, – наголосив в.о. завідувача кафедри комп'ютерних наук та інформаційних технологій Володимир Герасимов.

Довідково:

SoftServe – ІТ-компанія що працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг у сфері цифрових технологій.

Компанія розробляє технологічні рішення для таких індустрій, як: охорона здоров'я, фінансові послуги, роздрібна торгівля, програмне забезпечення, енергетика, виробництво, сільське господарство, автомобільна промисловість та освіта.

Наразі є однією з найбільших компаній-розробників програмного забезпечення у Центральній і Східній Європі та найбільшою аутсорсингової компанією в Україні. Головні офіси компанії знаходяться в Остіні (штат Техас, США) та Львові (Україна). Також відкриті представництва у Києві, Дніпрі, Харкові, Чернівцях, Рівному, Івано-Франківську. Загалом у 35 офісах в 12 країнах світу працюють більше 4000 співробітників.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram