Версія для друку

Перемога української краси!

Протягом 27 вересня-1 жовтня у м. Куала-Лумпур (Малайзія) відбувся Всесвітній конкурс краси Mrs Millenium Universe-2023 за підтримки ООН, Міністерства туризму Малайзії, Міністерства культури Малайзії.

Професорка кафедри маркетингу та міжнародного менеджменту факультету економіки ДНУ Анастасія Могилова делегувалася на цей конкурс в якості амбасадора та суспільного діяча Благодійного фонду «Стефанія Дніпро» і стала його переможницею.

На конкурсі краси українська учасниця розповіла всьому світу про війну та боротьбу українців за сьогодення і майбутнє своєї країни. Зокрема, Анастасія Могилова одразу після прильоту розгорнула український прапор із підписами солдатів та військових України. На конкурсі протягом пʼяти днів Анастасія розповіла про національну культуру рідної країни та народні традиції, презентувала красу народних вбрань – вишиванки та інших національних символів, від українських дизайнерів. Кожен свій виступ вона розпочинала словами «Доброго вечора! Ми з України!», пояснюючи зміст цього вислову, та закликала підтримати мир.

Окрім головного титулу Mrs Millenium Universe, Анастасія отримала звання «Всесвітній Амбасадор за мир» від ООН, а також звання International Face Magazine від Міністерства туризму Малайзії і фотозйомку для обкладинки міжнародного журналу краси.

Вітаємо нашу колегу та бажаємо нових перемог!

Заступниця декана з навчальної роботи
Ольга Пащенко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram