Версія для друку

Вітання ректора з Днем Захисників і захисниць України та Днем працівників освіти

Дорогі колеги і колежанки!

Шановна університетська родино!

Вітаю Вас із Днем працівників освіти! 585 днів війни ви не зраджуєте своєму покликанню, і попри всі обставини, продовжуєте нести знання, розкривати природній хист, морально підтримувати наших студентів. Щиро вдячний вам за те, що ви допомагаєте молоді побачити в Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара та класичній освіті «точку опертя» в буремному сьогоденні та «точку старту» для кар’єрного успіху в майбутньому.

585 днів і ночей повномасштабної війни наші Захисники і Захисниці боронять українську землю, наше право жити в незалежній країні та нашу відданість демократичним цінностям. Сьогодні День захисників і захисниць України, але ми щодня дякуємо нашим воїнам за те, що живемо, працюємо, будуємо плани на майбутнє, усвідомлюючи якими надлюдськими зусиллями їм дається кожен крок контрнаступу та деокупація кожного метра рідної землі.

Ми пишаємося нашими нескореними випускниками, студентами і викладачами, які встали на захист нашої держави та низько схиляємо голови, вшановуючи тих, хто віддав за це життя. Наш моральний обов’язок – увічнити памʼять про наших Героїв і передати її нащадкам.

Віримо в Перемогу та наближаймо її!

З повагою

Ректор Сергій Оковитий


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram