Версія для друку

Всесвітній день туризму на факультеті економіки

27 вересня факультет економіки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара не змінив традиції і відсвяткував Всесвітній день туризму усім дружнім колективом разом зі студентами.

Захід відкрила деканеса факультету економіки, докторка економічних наук, професорка Тетяна Гринько, яка привітала всіх зі святом й наголосила на перспективах професії, зокрема, розповіла про продовження партнерських відносин з Асоціацією UCM Italy. В рамках такої співпраці наші студенти стажуються в закладах гостинності Італії.

Студентка Ольга Спірова поділилася своїми враженнями й досвідом, отриманими під час стажування в м. Пескічі, чим викликала неабиякий інтерес у тих, хто ще не наважився на міжнародну практику.

Завідувачка кафедри туристичного бізнесу та гостинності докторка економічних наук Катерина Жиленко розкрила особливості MICE потенціалу м. Дніпро в розвитку туризму, а студенти розповіли про свої улюблені місця, заздалегідь підготувавши фото.

Встигли поділитися спогадами й планами на майбутнє. Доцентка Алла Самойленко презентувала «портфель» фотографій із практик й виїзних екскурсій, а доцент В’ячеслав Сливенко розповів про туризм як нову реальність для мандрівників і бізнесу.

Від жвавого спілкування учасники отримали заряд енергії, нові емоції, занурилися в атмосферу подорожей, чому були дуже раді!

У Всесвітній день туризму хочемо всім побажати цікавих і безпечних подорожей і найшвидшої Перемоги! Все буде туризм! Все буде Україна!

Доцентка кафедри туристичного
бізнесу та гостинності
Вікторія Редько


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram