Версія для друку

Творчі перемоги студентів ДНУ

Студентки кафедри образотворчого мистецтва і дизайну ДНУ стали переможницями і лауреатками XXV Всеукраїнського конкурсу «Упаковка майбутнього», організованого Клубом пакувальників України.

Так, студентки групи УД-20 Анастасія Коваль, Єва Денисенко та Марина Краснова були визнані кращими у номінації «Етикетка». Марина Краснова стала лауреаткою за серію етикеток для вина Wine. Анастасія Коваль здобула золоту медаль за зразок етикетки для енергетичного напою Energy, а Єва Денисенко – за зразок етикетки для меду.

Конкурсні роботи дівчата розробляли під науковим керівництвом доцентів Миколи Храмцова та Євгенії Бурчак. Викладачі відзначають блискучі дизайн і техніку створення поліграфії художніх творів, листівок, каталогів цими студентками під час навчання.

Додамо, що Всеукраїнський конкурс упаковки, де студенти ДНУ вибороли високі нагороди, фактично набуває статусу міжнародного завдяки участі у ньому представників закордонних ЗВО.

Крім того, представники Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара нещодавно взяли участь у ще одному фаховому конкурсі –Міжнародному бієнале (виставці-конкурсі) COW («Корова»).

Отже, попри все, талановиті студенти і викладачі кафедри образотворчого мистецтва і дизайну ДНУ творять і перемагають! Посідають призові місця на конкурсах, створюють конкурентоспроможну поліграфічну продукцію з культурним бекграундом, увиразнюючи, передусім, багатство і неповторність внутрішнього світу української нації.

А, відтак, роблять свій неоціненний внесок для наближення такої очікуваної Перемоги над загарбником.

Пишаємося!

Завідувачка кафедри загального
та слов’янського мовознавства
Наталія Дьячок


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram