Версія для друку

Вітання ректора з початком нового академічного року!

Шановні студенти і викладачі! Дорогі наші першокурсники!

Вітаю з початком нового навчального року! Вже вдруге ми розпочинаємо навчальний рік в умовах війни, із розумінням, що наші захисники і захисниці щодня роблять усе можливе й неможливе заради того, щоб ми навчалися, працювали, жили вільним життям.

Я дякую всім студентам за те, що залишаєтеся з нами і з Україною. Дякую першокурсникам та їхнім батькам за вибір Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара. Ми вже зарахували до бакалаврату 2 146 першокурсників. Студентів, які обрали контрактне навчання саме в ДНУ, на 20 % більше, ніж торік. Зараз триває зарахування до магістратури.

Звичайно, першочерговим завданням нашого колективу є організація безпечного і якісного освітнього процесу. Ми обладнали і сертифікували кілька укриттів в навчальних корпусах та гуртожитках.

Склали розклад занять таким чином, щоб студенти займалися науковими дослідженнями, відвідували майстер-класи, проводили лабораторні роботи.

Ми докладаємо всіх зусиль, щоб ви реалізували мрії, з якими обирали наш університет: здобули сучасні знання, стали затребуваними фахівцями, розпочали шлях успішної і щасливої людини.

Адже вам будувати нову Україну – високотехнологічну і людиноцентричну.

Тож з вірою в ЗСУ та Перемогу – йдемо до мрії.

Слава Україні!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram