Версія для друку

Студентка ДНУ – учасниця національної програми ВІДНОВА:UA

Студентка-третьокурсниця історичного факультету Анастасія Папіжук, яка навчається за освітньої програмою «Середня освіта (Історія)», стала волонтеркою у національній програмі ВІДНОВА:UA. Це програма із залучення молоді до відновлення України, яка покликана надати молоді можливість зробити свій внесок у відбудову України. Не менш значущою ідеєю програми є знайомство молоді з Україною та однолітками з різних областей.

Організатори ВІДНОВА:UA. - Міністерство молоді та спорту України, Державна установа «Всеукраїнський молодіжний центр» та громадська організація «Центр політичних студій та аналітики «Ейдос», які її здійснюють у рамках проєктів ПРООН «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та «Сприяння безпеці людини в Україні через реагування на багатовимірну кризу, спричинену війною» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та Уряду Японії відповідно.

Анастасія та її ровесники з різних областей нашої держави стали волонтерами, щоб допомогти відбудувати зруйновані об’єкти та разом обговорити своє майбутнє в Україні. Такі волонтерські обміни триватимуть протягом серпня-вересня цього року протягом 5-ти днів у три «хвилі».

У ці дні Анастасія із новими друзями допомагають ремонтувати будівлі у Пирятині на Полтавщині. А після роботи – знайомство з історією та традиціями регіону, обговорення важливих проблем, обмін думками та ідеями.

ВІДНОВА:UA. – можливість бути корисним своїй державі у час війни та зробити внесок у Перемогу не тільки гарним навчанням, а й власною працею.

Щиро бажаємо Анастасії та усім учасникам програми сил та наснаги, а також цікавих знайомств з людьми та різними куточками України.

Історичний факультет


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram