Версія для друку

Із Днем молоді!

Щиро вітаю молодих учених, аспірантів, студентів та абітурієнтів із Днем молоді!

Саме завдяки вашим прагненням до нових звершень, енергії, креативності, таланту наша Alma mater залишається завжди молодою і сучасною. Ви відважно і послідовно стоїте з Україною та з ДНУ попри всі залякування ворога, продовжуючи наполегливо навчатися, проводити наукові дослідження, працювати, волонтерити, донатити на ЗСУ.

Ми з великою пошаною і вдячністю допомагаємо тим студентам, хто пішов на фронт з аудиторій @Дніпровського національного, і тим, хто після демобілізації повертається до роботи в тилу і здобуває у нас новий фах.

Цього року вступники до бакалаврату подали більше 10 тисяч заяв до ДНУ – це гідне визнання і велика відповідальність для нас, викладачів. Ми прагнемо дати вам усе найкраще – впроваджуємо нові освітні програми, розширюємо партнерство з топовими роботодавцями, інтенсифікуємо академічну мобільність.

Щиро зичу вам молодого запалу на довгі роки, непохитної віри в нашу Перемогу та відданих друзів-однодумців на все життя. Нехай ніщо не заважає здійсненню ваших мрій і прагнень! Ми віримо в вашу силу духа, захоплюємося яскравими талантами, підтримуємо всі молодіжні ініціативи!

Із повагою

ректор Сергій ОКОВИТИЙ


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram