Версія для друку

DNU Meetup з абітурієнтами

Навіть дощ не став перешкодою для зустрічі абітурієнтів із керівництвом та викладачами Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара. DNU Meetup, який 11 липня розпочався на NooScene в GagarinPark, через літню зливу плавно перемістився у хол першого корпусу, де майбутні студенти та їхні батьки отримали відповіді на всі запитання щодо вступу.

На початку наш єдиний класичний університет дніпровського регіону гостям представив ректор – доктор хімічних наук, голова Ради ректорів ЗВО Дніпропетровщини професор Сергій Оковитий. Сергій Іванович розказав про спектр гуманітарних, природничих, соціально-поведінкових, ІТ- та інженерних спеціальностей ДНУ, коротко оглянувши всі 14 факультетів. Особливу увагу ректор приділив презентації дев’яти нових освітніх програм, які з’явилися цього року у відповідь на актуальні події в країні. Крім того, Сергій Оковитий наголосив на широкому виборі можливостей міжнародної академічної мобільності для студентів ДНУ, які вже сьогодні можуть навчатися у восьми партнерських університетах семи європейських країн.

>

Відповідальний секретар приймальної комісії кандидат фізико-математичних наук Олександр Кузенков докладно розповів про етапи вступної кампанії. Зокрема, наголосив, що наразі триває оформлення електронних кабінетів вступників, а з 19 липня розпочнеться реєстрація заяв на вступ. До слова, як пояснив Олександр Олександрович, у 2023 році для вступу на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО можна подавати: 5 заяв – на бюджетну форму та 20 заяв на контрактну форму навчання відповідно. Олександр Кузенков також повідомив обов’язкові вимоги до зарахування й окремо зупинився на особливостях вступу до магістратури. Надалі заступник відповідального секретаря приймальної комісії Андрій Кобченко відповів на конкретні запитання щодо пільг та співбесід при вступі.

 

Опісля зустріч продовжилася відкритим спілкуванням потенційних вступників із викладачами та студентами факультетів ДНУ. Упевнені, з’ясовуючи переваги навчання на різних факультетах нашого університету, кожен абітурієнт отримав вичерпну інформацію.

Чекаємо 1 вересня на зустріч із вами у віртуальному просторі та кампусі Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram