Версія для друку

День відкритих дверей кафедри філософії

Нещодавно кафедра філософії факультету суспільних наук і міжнародних відносин ДНУ провела День відкритих дверей у парку Гагаріна (біля першого корпусу університету).

Профорієнтаційний захід організовувався завідувачем кафедри професором Віктором Окороковим і професорсько-викладацьким складом кафедри: професорами Сергієм Шевцовим, Олександром Шаталовичем, Юлією Бродецькою, Олександром Куликом; доцентами Риммою Данканіч, Інною Шаталович, Тетяною Талько, Анатолієм Мелещуком, Артемом Данканічем. Захід підтримала заступниця декана факультету суспільних наук і міжнародних відносин – доцентка кафедри філософії Вікторія Вершина.

Викладачі презентували освітні програми, за якими проводиться підготовка на кафедрі: «Філософія» та «Культурологія: менеджмент культурних процесів». Абітурієнти та їхні батьки отримали повну інформацію щодо можливостей вступу.

Професори Сергій Шевцов, Олександр Шаталович та доцентка Тетяна Талько презентували напрямки діяльності кафедри філософії ДНУ, її історію, наукову роботу. Перебуваючи в Ірландії, до презентації за допомогою платформи Zoom доєднався професор кафедри Олександр Кулик, який поділився з колегами і абітурієнтами думками про важливість вивчення філософії і культурології.

Приємною несподіванкою став виступ музичної групи зі складу студентів та викладачів кафедри філософії, яку організувала доцентка Римма Данканіч. У програмі групи Blessed Band виконувалися українські народні та сучасні пісні, а також джазові музичні композиції. Для присутніх співали: професор Сергій Шевцов, доцентка Римма Данканіч, магістр групи СФ-22-1м Микола Купчинський, а також студентки груп СФ-21-1 Карина Дудник, СЕ-21-1 Ольга Назарова та СК-22-1 Анастасія Клочко. На бас-гітарі грав доцент кафедри Артем Данканіч, на барабанах студент групи СК-22-1 Костянтин Кириленко, на клавішних інструментах акомпанувала аспірантка кафедри Марія Данканіч.

Студенти-філософи з групи СФ-22 разом із куратором Юлією Бродецькою провели вікторину для абітурієнтів і всіх бажаючих.

Надалі філософи і культурологи Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара представили патріотичну музичну програму «Непереможна Україна», що містила патріотичні флешмоби й українські пісні. Також частували гостей чаєм з тістечками та імбирним печивом, оздобленим у національних кольорах.

Бажаємо рідній кафедрі та університету успіхів у вступній кампанії!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram