Версія для друку

Студент ДНУ – чемпіон етапу Кубку Європи з веслування

Із 22 по 26 червня на озері Аda Ciganlija у місті Белград (Сербія) відбулися змагання. У складі дніпровської команди LONG SPRINT DNIPRO брав участь студент І курсу факультету фізики, електроніки та комп'ютерних систем ДНУ Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара – Дмитро Смірнов-Веніславський (група КС-22-1, спеціальність 122 Комп’ютерні науки).

До речі, Дмитро є членом збірної команди України з веслування на човнах «Дракон» і неодноразово вже ставав переможцем різних чемпіонатів.

У змаганнях на озері Аda Ciganlija взяли участь 12 клубних команд із Сербії, Великої Британії, Румунії, Ізраїлю, Молдови, Угорщини, Італії та України.

Студент ДНУ у складі команди здобув дві золоті медалі на дистанціях 200 та 500 метрів у змішаному класі та став чемпіоном етапу Кубку Європи.

Із перемогою команду дніпровського весляра привітав президент Федерації України з веслування на човнах «Дракон», віцепрезидент Європейської федерації із веслування на човнах «Дракон» (EDBF) Валерій Моргун, який у той час знаходився на конференції EDBF у м. Белград.

Голова обласної Федерації з веслування
на човнах «Дракон»
Олександр Смірнов


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram