Версія для друку

Гідна оцінка випускників кафедри теоретичної та комп’ютерної механіки ММФ від University of New Hampshire

Нещодавно в Університеті Нью Гемпшира (University of New Hampshire, USA) відбувся захист дисертації на здобуття ступеня PhD ще одного випускника кафедри теоретичної та комп’ютерної механіки – Олександра Книша. Кафедра протягом багатьох років співпрацює за договором з Університетом Нью Гемпшира, згідно з яким щорічно один-два випускники освітніх програм «Прикладне комп’ютерне та математичне моделювання» спеціальності 113 «Прикладна математика» і «Комп’ютерні технології інженерії міцності» спеціальності 131 «Прикладна механіка» можуть вступати до аспірантури Нью Гемпшірського університету. Під час навчання вони забезпечуються стипендією $1500 та належними умовами для проживання та роботи: лабораторіями, бібліотеками, гуртожитками та ін. Цією можливістю вже скористалися пятеро випускників нашої кафедри. Павло Книш і Костянтин Василевський також вже захистили дисертації і працюють на престижних посадах у США, а Катерина Велс (Мірошніченко) і Олександр Букловський ще продовжують навчання в аспірантурі. До речі, стипендія імені М. Ю. Швайка заснована професором Гемпшірського університету І. І. Цукровим, який також є випускником цієї ж кафедри ДНУ.

Отже, вітаємо нового доктора філософії – випускника ММФ ДНУ з успішним захистом і бажаємо йому подальших успіхів!

У групі кафедри Олександр Книш поділився своїми враженнями про навчання в США і на механіко-математичному факультеті ДНУ.

https://www.facebook.com/groups/691651029432798

Запрошуємо абітурієнтів на навчання за освітніми програмами «Прикладне комп’ютерне та математичне моделювання» спеціальності 113 «Прикладна математика» і «Комп’ютерні технології інженерії міцності» спеціальності 131 «Прикладна механіка». Докладніше про освітні програми дивіться за посиланнями:

https://www.dnu.dp.ua/docs/osvitni_programy/2023/Prykl_comp_mm_23.pdf

https://www.dnu.dp.ua/docs/facults/Comp_tehn_im_23.pdf

https://www.youtube.com/@MTKMMF

Завідувач кафедри теоретичної та комп’ютерної механіки ММФ,
доктор фізико-математичних наук, професор
Володимир Лобода


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram