Версія для друку

Обласний етап змагань із ракетомодельного спорту

Першокурсник Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара Родіон Струзман став переможцем обласного етапу Всеукраїнських змагань із ракетомодельного спорту, що проходили наприкінці травня на стадіоні ДНУ.

Захід пройшов за сприяння кафедри фізичного виховання та спорту відповідно до спільного договору про співпрацю між Дніпровським національним університетом імені Олеся Гончара і Комунального закладу позашкільної освіти «Дніпропетровський обласний центр науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді. Дніпропетровської обласної ради».

В обласному турнірі взяли участь чотири команди: Комунального закладу позашкільної освіти «Дитячо-молодіжний центр «Лідер» Дніпровської міської ради; Комунального позашкільного навчального закладу «Міська станція юних техніків» Дніпровської міської ради; Комунального закладу «Будинок творчості дітей та юнацтва» Кам’янської міської ради; Комунального закладу позашкільної освіти «Центр дитячої та юнацької творчості» Жовтоводської міської ради.

Змагання проводилися за теоретичним заліком і трьома класами моделей. Кращі результати показали вихованці Дніпропетровського обласного центру науково-технічної творчості «Лідер», серед яких – студент ДНУ Родіон Струзман.

За результатами турніру було сформовано збірну команду Дніпропетровської області для участі у Всеукраїнських змаганнях з ракетомодельного спорту.

Щиро вітаємо нашого переможця і його тренера – керівника гуртка Ігоря Волканова! А всіх учасників – з отриманням нового досвіду!

Бажаємо нових здобутків!

Завідувач кафедри фізичного виховання та спорту
Олексій Горпинич


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram