Версія для друку

Почесні нагороди до професійного свята

Із нагоди Дня журналіста, 6 червня у Дніпропетровській обласній організації Національної спілки журналістів України (НСЖУ) відбулося нагородження дніпровських працівників засобів масової інформації.

Так, до професійного свята колектив викладачів факультету систем і засобів масової комунікації ДНУ був відзначений подякою від Правління ДОО НСЖУ. Відзнаку за вагомий внесок у розвиток української журналістики, підготовку молодих журналістів, сприяння у реалізації завдань найбільшої в Україні журналістської організації та дієву підтримку в роботі Дніпровського Центру журналістської солідарності НСЖУ від імені факультету отримала в.о. декана ФСЗМК, доцентка кафедри масових та міжнародних комунікацій кандидатка філологічних наук Оксана Кирилова.

Вручаючи нагороди колегам, голова Правління ДОО НСЖУ Олексій Ковальчук зазначив:

Шановні колеги, вже вдруге ми зустрічаємо День журналіста в умовах повномасштабної війни.

Напевно, ще ніколи ваша робота не була такою важливою, як у ці часи. Дехто з колег боронить Україну зі зброєю, хтось – із диктофоном та камерою веде інформаційну війну, інші волонтерять, пишуть про переселенців чи про відносно мирне життя в українських містах і селах. Завдяки вашій праці Україна і світ знають правду.

Цього дня зичу всім міцного здоров’я, сили, витримки і наснаги! Будьте максимально об’єктивними й точними. І хай кожен журналіст якнайшвидше повернеться до мирних тем. Зі святом!

Також за професійну майстерність і активну життєву позицію почесну грамоту від Секретаріату Національної спілки журналістів України отримала керівниця інформаційно-аналітичного агентства ДНУ «УНІ-прес», доцентка кафедри масової та міжнародної комунікації ФСЗМК кандидатка наук із соціальних комунікацій Алла Бахметьєва.

Вітаємо усіх викладачів-журналістів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара із заслуженим визнанням професійної спільноти.

Бажаємо вам безлічі нових творчих перемог і скорої спільної Перемоги нам усім!

За матеріалами сайту ДОО НСЖУ


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram