Версія для друку

ДНУ на освітньому фестивалі Dnipro Education City

3 червня в Дніпрі відбувся масштабний фестиваль професій Dnipro Education City 2023. Просто неба в парку імені Т. Шевченка освітні можливості абітурієнтам міста презентували одразу 45 закладів передвищої, вищої та професійної освіти нашого міста, а також релоковані до Дніпра ЗВО.

Традиційно свій потужний освітній і науковий потенціал єдиного в місті класичного університету на цьому унікальному заході представив Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара. Численних гостей – майбутніх вступників та їхніх батьків – у нашому DNU_City зустрічала велика і дружна університетська команда. Відвідуючи кожну із креативних локацій, абітурієнти отримали повну інформацію про будь-які спеціальності та освітні програми, а наш Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара пропонує, дійсно, найбільший вибір у регіоні – 89 освітніх програм бакалаврського та 64 – магістерського рівнів.

Про 9 нових актуальних освітніх програм, які відкриваються у Дніпровському університеті цього року, зі сцени Dnipro Education City потенційним вступникам розповів ректор професор Сергій Оковитий. Це: компʼютерний інжиніринг безпілотних літальних апаратів і комплексів; проєктування, виробництво та експлуатація безпілотних систем і комплексів; комп’ютерні технології інженерії міцності; диджитальні медіа; політична безпека держави; хімія лікарських речовин; польська мова і література; геоекологічний інжиніринг; ресторанні та крафтові технології здорового харчування.

Складні часи потребують від кожного з нас відповідальних рішень. Сьогодні ви вирішуєте, який фах допоможе максимально розкрити ваш хист, бути корисним країні та стати щасливою людиною. У 21 сторіччі нелегко вирішити, чого саме прагнеш, адже все змінюється дуже швидко.

9 сучасних освітніх програм 2023 року – це наша відповідь на складні виклики сьогодення, адже усі вони про захист і безпеку в різних сферах: військовій, інформаційний, медичній, політичній, екологічній. І тільки потужна команда класичного університету може дати такий широкий вибір молоді, яка замислюється над своєю місією в розбудові майбутнього нашої держави, – зазначив Сергій Іванович.

Окрім презентації конкурентних переваг різних освітніх програм, на локаціях 14 факультетів ДНУ на відвідувачів чекали пізнавальні конкурси і вікторини, захоплюючі тематичні квести і майстеркласи. Під час живого спілкування із викладачами і студентами університету гості більше дізналися про можливості для успішного навчання та розвитку в ДНУ: творчу та особистісну самореалізацію студентів, стипендіальні програми, проєкти з міжнародної академічної мобільності, стейкхолдерів ДНУ та перспективи працевлаштування випускників у кращих роботодавців регіону тощо.

Від партнерів університету – Інжинірингової школи Noosphere – абітурієнти та їхні батьки почули про інноваційні розробки наших студентів, створені в науково-технічних лабораторіях Школи на базі ДНУ. На локації ДНУ разом з колегами з Дніпра Noosphere представляв гість з Києва – Сергій Веретюк, керівник Інжинірингової школи, експерт в галузі інновацій і стартап-екосистеми України, PhD в галузі IT.

Упродовж всього освітнього івенту гостей DNU_City захоплюючими якравими номерами розважали творчі колективи Палацу студентів ДНУ.

Тож усіх, хто мріє про якісну освіту, запрошуємо зробити правильний вибір для свого майбутнього. Обрайте найкращих – ставайте студентами ДНУ!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram