Версія для друку

Національна поліція України запрошує на вакантні посади

До уваги випускників Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара! Національна поліція України пропонує працевлаштування випускників у Департаменті інформаційно-аналітичної підтримки.

У зв'язку з військовою агресією російської федерації проти України, уведенням в Україні військового стану, набором добровольців, зокрема з числа поліцейських, постало питання укомплектування вакантних посад органів (підрозділів) Національної поліції, у тому числі Департаменту інформаційно-аналітичної підтримки Національної поліції України.

Департамент інформаційно-аналітичної підтримки Національної поліції України – це структурний підрозділ центрального органу управління поліції (ЦОУП), який спрямовує і координує діяльність у сферах цифрової інфраструктури та цифрової трансформації процесів службової діяльності, інформаційно-аналітичної підтримки та діяльності, пов'язаної із забезпеченням усіма видами зв'язку структурних підрозділів ЦОУП, територіальних органів поліції, закладів та установ, що належать до сфери управління Національної поліції України.

Пріоритет у працевлаштуванні надаватиметься випускникам за такими напрямами підготовки:

«Інформаційні технології» (Комп'ютерні науки, Комп'ютерна інженерія, Інженерія програмного забезпечення, Інформаційні системи та технології)

«Електроніка та телекомунікації» (Телекомунікації та радіотехніка)

Додаткову інформацію можна отримати в Департаменті інформаційно-аналітичної підтримки Національної поліції України.

Контактна особаПавлова Ірина Володимирівна (служб. тел.: (044) 256 13 75).

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram