Версія для друку

Золото Чемпіонату України з повітряної гімнастики – в ДНУ!

20-21 травня у Дніпрі відбувся Відкритий чемпіонат України з повітряної гімнастики AERIAL CHAMP SPRING CUP 2023. Золоту нагороду сезонного кубку здобула другокурсниця юридичного факультету Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара Анастасія Кондратьєва.

Студентка ДНУ посіла перше місце в категорії «Молодь» (18-35 років) на повітряних полотнах. Особливу відзнаку – Кубок Президентки Федерації повітряної гімнастики України Анни Міськевич та новий повітряний снаряд у подарунок – за найбільшу кількість учасників отримала також студія Wellery Aerial Studio, яку представляла Анастасія. Із 28 її спортсменів-учасників 24 посіли призові місця.

Сезонні кваліфікаційні змагання Весняного кубку Чемпіонату України 2023 проходили за організаційної підтримки Федерації повітряної гімнастики України і зібрали рекордну кількість учасників – понад 450 спортсменів із 29 міст України. Діти і молодь, які попри обставини не перестають розвиватися і займатися улюбленою справою, боролися за звання кращих повітряних гімнастів України та отримання чи підтвердження розрядів. Наполеглива праця, місяці безперервної підготовки дали гідний результат!

Виступи талановитих спортсменів оцінювали професійні судді – сертифіковані тренерки-представниці Федерації. До уваги журі демонструвалися номери у відділеннях «Спорт» і «Арт-шоу» на трьох кваліфікаційних снарядах: «Повітряні полотна», «Повітряне кільце» та «Повітряний гамак». Змагалися учасники різних вікових категорій: «Міні» (до 6 років), «Діти» (6-9 років), «Ювенали» (10-13 років), Юніори (14-17 років), «Молодь» (18-35 років), «Дорослі» (старші 35 років). Яскраві вражаючі виступи на сцені виконувалися спортсменами як сольно, так і в дуетах, тріо чи групах.

Наприкінці кваліфікаційних змагань усі учасники отримали дипломи та пам'ятні медалі. Призери та лауреати Весняного кубку 2023 додатково були нагороджені Кубком та цінними подарунками. Також учасники відділення «Спорт» отримали паспорт спортсмена та присвоєння чи підтвердження свого розряду, а володарі Гран-прі – безкоштовну участь у найяскравіших заходах з повітряної гімнастики.

Щиро вітаємо нашу золоту переможницю, чемпіонку України Анастасію Кондратьєву!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram