Версія для друку

Стажування студентки факультету економіки в Італії

На факультеті економіки ДНУ освітні програми спрямовані на підготовку фахівців, які володіють практичними компетентностями та набувають їх під час професійно спрямованих практик і стажувань. Так, згідно з угодою між Дніпровським національним університетом імені Олеся Гончара та Асоціацією U.C.M. – Italy (м. Фоджа, Італія) студентка І курсу Ольга Спірова отримала можливість пройти стажування в Італії протягом наступних чотирьох місяців.

Метою програми є практична підготовка фахівців для туристичної галузі України. Відповідно до підписаної угоди, італійська сторона бере на себе витрати на проїзд, проживання та триразове харчування студентів протягом практики в Італії.

Під час поїздки протягом літніх канікул студентка групи ЕН-22-1 спеціальності 242 Туризм матиме можливість відвідати майстеркласи з вивчення основ традиційної італійської кухні, пройти стажування у сфері ресторанно-готельного бізнесу в італійських закладах, а також курси італійської мови. Після закінчення стажування Ольга Спірова отримає сертифікат міжнародного зразку італійської школи кулінарії U.C.M. – Italy, що в майбутньому може допомогти їй стати професійним кухарем.

Нагадаємо, минулого року семеро студентів факультету економіки ДНУ отримали сертифікати за трьома рівнями успішності про проходження навчальної практики у закладах Асоціації U.C.M. – Italy – підприємствах рекреаційної індустрії Італії, зокрема.

Участь студентів факультету економіки у міжнародних стажуваннях – один із важливих інструментів формування професійних компетентностей для майбутньої роботи. Це можливості для молодих фахівців отримати сучасні практичні знання та навички й незабутні враження від подорожей.

Вітаємо нашу студентку та бажаємо успіхів у стажуванні!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram