Версія для друку

Навчальна практика студентів-дизайнерів у Польщі

Із 7 по 16 травня студенти кафедри образотворчого мистецтва та дизайну ДНУ разом із завідувачем Віктором Корсунським перебували в навчальному відрядженні у Польщі в містечку Мичковце.

Завдання студентів полягало у розробці елементів візуальної комунікації для готелю в гірській місцевості та у їхньому практичному втіленні на стінах будівлі. Безпосереднім замовником був господар готелю, а курував проєкт викладач В. Корсунський.

Замовник залишився задоволеним результатом співпраці, тому проєкт матиме продовження. Ймовірно, восени група студентів-дизайнерів ДНУ поїде оформлювати другу частину художнього проєкту.

Протягом роботи на локації молоді дизайнери багато спілкувалися з поляками, в тому числі розповідали (нагадували) про війну та нинішню ситуацію в Україні. Дехто із дніпровських студентів побував за кордоном вперше.

Завдяки цій ініціативі Віктора Корсунського та польських колег наші студенти не лише отримали цінний особистий досвід, але й зробили внесок у загальну інтеграцію Дніпровського національного університету в європейський простір.

Магістрантка групи УД-22-М
Маргарита Бездітько


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram