Версія для друку

Noosphere Engineering School демонструє інноваційні розробки студентів

20 травня партнер Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара – Інжинірингова школа Noosphere взяла участь у Фестивалі освіти та науки DNU_FEST. Учасники Noosphere Engineering School презентували інноваційні проєкти, розроблені студентами ДНУ за підтримки учених університету та менторів інжинірингової школи.

Зокрема, на локації NES відвідувачі могли побачити студентські роботи, створені в науково-технічних лабораторіях Інжинірингової школи, розміщених на базі Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара. Представлялися проєкти за напрямками робототехніки, електроніки, IoT та ігрових платформ:

Wheel Keep – невидима охоронна система для велосипедів;

Illusion – проєкт із технологією доповненої реальності;

Infusion Light – пристрій для лікарняних крапельниць, який відображає швидкість інфузії;

IRobot – прототип студентського інтелектуального робота-маніпулятора, розробленого спільно з ученими кафедри механотроніки ДНУ;

Рукавичка – пристрій у вигляді рукавички для дистанційного керування чотириколісною повнопривідною моделлю транспортного робота-візка.

Також у відвідувачів була можливість познайомитися з технологією 3D-друку, яку студенти демонстрували на самостійно зробленому принтері. Окрім цього, гості могли поринути у віртуальну реальність з окулярами Oculus Go та в доповнену реальність зі смарт-окулярами Rokid Air AR.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram