Версія для друку

Подяка за підвищення фахової майстерності педагогів Дніпра

Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара отримав подяку за співпрацю та сприяння в проведенні І етапу навчання для педагогів міста Дніпра в рамках проєкту Project manager-2.

Проєкт Project manager-2, ініційований КУ «Центр професійного розвитку “Освітня траєкторія”» Дніпровської міської ради, тривав з лютого по квітень 2023 року.

У межах співпраці науково-педагогічні працівники ДНУ для підвищення фахової майстерності колег підготували спеціальний курс для управлінців загальноосвітніми закладами. Протягом трьох місяців дніпровські педагоги та керівники закладів середньої освіти проходили цикл занять із управлінської діяльності. У лекціях, підготованих фахівцями факультету суспільних наук та міжнародних відносин, систем і засобів масової комунікації, а також економічного, юридичного і фізико-технічного факультетів ДНУ, педагоги Дніпра докладно дізналися про різні аспекти адміністрування закладу освіти. Від правової площини управління – до методики прийняття управлінських рішень, розбудови комунікаційного менеджменту та дотримання правил кібербезпеки в освітньому просторі.

Зокрема, за активну участь у якості спікерів в офіційній подяці в.о. директора КУ «Центр професійного розвитку “Освітня траєкторія”» ДМР Тетяни Нікіфорової особисто відзначені:

Наталія Мешко – професорка, докторка економічних наук (ФЕК);

Олександр Крупський – доцент, кандидат психологічних наук (ФЕК);

Сергій Легеза – доцент, кандидат історичних наук (ФСНМВ);

Олена Лахова – доцентка, кандидатка юридичних наук (ЮФ);

Світлана Іванова – доцентка, кандидатка філологічних наук (ФСЗМК);

Світлана Клименко – доцентка, кандидатка технічних наук (ФТФ).

Це не перший приклад успішного співробітництва фахівців Дніпровського національного університету імені Олеся ДНУ з партнерами з «Освітньої траєкторії». Минулого року науковці і викладачі ДНУ брали участь у спільному інноваційному методичному марафоні із вдосконалення професійних навичок дніпровських освітян. Тоді для вчителів Дніпра представники університету проводили лекційно-практичні онлайн і офлайн-заняття із дев’яти дисциплін: української мови та літератури, англійської мови, математики, фізики, історії, географії, психології, біології та інформатики.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram