Версія для друку

Золото на чемпіонаті України

Студентка механіко-математичного факультету Ангеліна Філіпчук, учасниця збірної групи підтримки ДНУ Star Light, здобула перемогу на чемпіонаті України із черлідингу та чирспорту.

Завзятість, гнучкість, почуття ритму, витривалість, уміння працювати у команді, активна життєва позиція – це все про збірну групу підтримки з черлідингу Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, яка вкотре довела, що наполегливість та вміння приносять заслужену перемогу.

30 квітня у Дніпрі відбувся Чемпіонат із черлідингу та чирспорту у 2023 році. Черлідинг – це не просто яскраве шоу, а ціле спортивне спрямування. Головною метою заходу стали: розвиток черлідингу й відбір найсильніших спортсменів до складу збірної команди області та України для участі в міжнародних і всеукраїнських змаганнях; підвищення рівня майстерності спортсменів; залучення населення до занять фізичною культурою та спортом.

Розпорядником змагань була Всеукраїнська федерація черлідингу та чирспорту. Безпосереднє проведення змагань було покладено на головну суддівську колегію, затверджену суддівським комітетом Всеукраїнської федерації черлідингу та чирспорту.

Задля перемоги спортсмени демонстрували свої найкращі навички та вміння, де кожен рух і кожен прийом мають велике значення. Тому тренування та підготовка до Чемпіонату є надзвичайно важливими для кожного спортсмена. Понад 1000 учасників із 200 команд бажали підкорити вершину та отримати цінну нагороду. Проте золоту медаль у номінації Cheer Dance Solо вдалося вибороти саме нашій університетській команді Star Light та її представниці – студентці механіко-математичного факультету Ангеліні Філіпчук. Такі високі результати можливі лише завдяки таланту, дисципліні та безлічі тренувань. Ми впевнені, що ця перемога Ангеліни стала інспірацією для багатьох інших людей, які прагнуть досягти великих результатів у своїй справі.

Окрему вдячність висловлюємо тренерці чемпіонки – Анні Володимирівні Лопузі – старшій викладачці кафедри фізичного виховання та спорту Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара. Завдяки Вам команда ДНУ Star Light вкотре доводить свою майстерність – високу кваліфікацію та професіоналізм. Ви – приклад для багатьох і гордість нашого університету! Тож бажаємо Вам та Вашій команді невичерпної енергії, нових перемог та яскравих вражень на майбутніх змаганнях. Хай Ваш талант продовжує розквітати, а здоров'я та ентузіазм завжди допомагають досягати нових висот!

Студентка факультету систем і засобів
масової комунікації
Катерина Малишевська


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram