Версія для друку

Відкрита лекція «Ультразвук у діагностиці та реабілітації бойових поранень»

12 квітня для здобувачів освіти медичних спеціальностей факультету медичних технологій діагностики та реабілітації ДНУ проводилися відкрита лекція та онлайн-майстерклас «Можливості застосування діагностичного ультразвуку в реабілітації. Особливості УЗД в реабілітації після бойової травми».

Порушена тема актуальна й важлива для сучасної медичної спільноти, адже метод ультразвукової діагностики відкриває широкі перспективи для підвищення швидкості та якості одужання і реабілітації поранених.

Спікеркою виступила Оксана Попова – спеціалістка-практик, працівниця ЗСУ, асоційована членкиня Американського коледжу хірургів, хірургиня, лікарка УЗД, лікарка-методист Військово-медичного клінічного центру Східного регіону, директорка ГО «Навчальний центр Елінг» (м. Дніпро).

У лекції та на практичній частині майстеркласу був представлений широкий спектр питань, важливих для фахівців з реабілітації, клінічної діагностики та медичних сестер. Здобувачі всіх спеціальностей активно ставили запитання, що стосуються їхньої, а також суміжних галузей.

Під час заходу учасники також активно долучалися до інтерактиву через форми онлайн-опитувань та взаємодіяли з лекторкою, опановуючи базові поняття ультразвукової діагностики.

Щиро вдячні пані Оксані за корисний матеріал, цікаве викладення, ґрунтовне ознайомлення з методикою та її практичними особливостями.

Професорка кафедри загальної медицини
з курсом фізичної терапії
Ольга Воронкова


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram