Версія для друку

Молоді вчені України про досягнення в розвитку ракетно-космічної галузі в умовах війни

12 квітня на Facebook-сторінці Ради молодих учених України при Міністерстві освіти і науки України транслювалося засідання круглого столу «Досягнення молодих учених України в розвитку ракетно-космічної галузі в умовах війни».

Метою заходу були презентація й популяризація наукових досягнень молодих учених України в ракетно-космічній галузі, а також обговорення перспектив розвитку цього стратегічного напрямку.

Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара представляли троє молодих учених: проректор з наукової роботи ДНУ, кандидат біологічних наук, доцент кафедри загальної біології та водних біоресурсів Олег Маренков та асистентка кафедри загальної біології та водних біоресурсів, молодша наукова співробітниця НДЛ гідробіології, іхтіології та радіобіології НДІ біології ДНУ Ірина Голуб й аспірант фізико-технічного факультету, інженер-випробувач РКТ ДП «Конструкторське бюро “Південне” імені М.К. Янгеля» Віталій Столярчук.

Спеціалісти університету презентували доповіді на теми: «“Астробіологія” – вибіркова дисципліна для популяризації досягнень у космічній біології для студентської молоді» та «Методи підвищення ефективності прямоточного повітряно-реактивного детонаційного двигуна». Виступи були надзвичайно цікавими, а учасники активними і цілеспрямованими у своїх вже здобутих і подальших наукових досягненнях.

 

За участь у тематичному круглому столі представники Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара отримали офіційну подяку від імені голови Ради молодих учених України Олесі Ващук, а також персональні сертифікати учасників.

Проректор з наукової роботи Олег Маренков


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram