Версія для друку

Волонтерство заради міжнародного взаєморозуміння

Магістранка кафедри філософії факультету суспільних наук і міжнародних відносин ДНУ Діана Данканіч взяла участь в індивідуальному короткостроковому волонтерському проєкті під егідою Європейського Корпусу Солідарності на базі Стамбульського університету Арель (İstanbul Arel Üniversitesi).

Студентка групи СФ-22М-1 працювала в міжнародному молодіжному офісі Університету Арель (Genç Arel Youth Centre). Головним завданням Діани була організація співпраці зі студентами університету, студентами-іноземцями, а також зі студентами за обміном за програмою Еrasmus+. Діана виконувала роль модератора англомовного розмовного клубу English Speaking Club та спеціаліста у сфері медіа-платформ, організовувала воркшопи та інші активності.

Мета цього волонтерського проєкту – організація мультикультурного діалогу між Туреччиною і Україною, популяризація української культури, поширення європейських цінностей в мультикультурному середовищі на основі мирного співіснування і партнерства.

Як зазначає Діана, її волонтерство стало успішним завдяки вивченню філософії в магістратурі на факультеті суспільних наук і міжнародних відносин ДНУ у поєднанні з фаховою англійською мовою, знання якої вона здобула на факультеті української й іноземної філології та мистецтвознавства ДНУ в 2021 році, що надало суттєву перевагу в професійній і волонтерській діяльності.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram