Версія для друку

Онлайн-воркшоп з особливостей функціонування банків у воєнний час

28 березня у рамках циклу практичних воркшопів у Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара відбувся онлайн-захід на тему роботи банківської системи в умовах воєнного стану.

Участь у зустрічі взяли понад 80 студентів факультету економіки та факультету прикладної математики ДНУ. Запрошеною фахівчинею була Ольга Калініченко – головна експертка з прямих продажів Департаменту розвитку Преміум банкінгу Credite Agricole.

На початку майстеркласу гостя ознайомила студентів з історією діяльності банківської групи Credite Agricole та її місцем у національній мережі банків України. Адже банк Credite Agricole працює на ринку з 1993 року і є найстаршим іноземним банком нашої країни. Нині входить до переліку системно важливих банків України, надаючи весь спектр банківських послуг. Наразі є лідером в автокредитуванні та стратегічним партнером для українського агробізнесу.

Далі з майбутніми економістами та ІТ-спеціалістами фахівчиня докладно обговорила актуальні питання функціонування банківської системи України в умовах воєнного стану та надала дієві рекомендації зі співпраці з банками. Додатково в розмові торкнулися й аспектів кібер- та IT-безпеки банківських установ. Зокрема, студенти більше дізналися про діяльність Департаменту інформаційної безпеки Credite Agricole.

Також представниця банку презентувала можливості програми Преміум банкінгу Credite Agricole і послуги, що надаються клієнтам у її межах.

Наприкінці зустрічі студенти ДНУ мали змогу поставити спеціалістці власні цікаві запитання й отримали на них вичерпні відповіді.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram