Версія для друку

Про вступну кампанію-2023 в ефірі «Відкритого»

Ректор Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара Сергій Оковитий у прямому ефірі телеканалу «Відкритий» розповів про вступну кампанію-2023.

У пресцентрі телеканалу обговорювалися особливості нинішньої абітурієнтської кампанії і, зокрема, зміни до Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2023 році.

Основні моменти, на які варто звернути увагу цьогоріч: максимальна кількість заяв – 5 на бюджет і 20 на контракт. Заяви на навчання подаватимуться тільки в електронному форматі, крім іноземців та пільгових категорій вступників. До кожної заяви, як і минулого року, обовʼязковим буде подання мотиваційного листа. Середній бал документу про повну загальну середню освіту не враховуватиметься. А допуск до конкурсу на бюджетне місце становитиме 130 балів, – наголосив ректор.

Також Сергій Оковитий представив нові освітні програми, які Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара пропонує вступникам; окреслив стабільно затребувані спеціальності та розповів про роботу на повоєнну перспективу.

Наостанок Сергій Іванович запросив абітурієнтів та їхніх батьків відвідати Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара 25 березня, завітавши на День відкритих дверей.

Отже, дивимося, обираємо і вступаємо до ДНУ!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram